Τα ψέματα τελείωσαν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα και πλέον, είναι έτοιμοι για το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής δεν έχει εκπλήξεις, ενώ αν κάποιος μπορούσε να πει μια βασική ενδεκάδα αυτή θα αποτελούνταν από τους Φεγκρούς, Πάντο, Ντάσιο, Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο, Κειτά, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Τζάνη και Ίλιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής: Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τζάνης, Ταμπάσης, Πατσατζόγλου, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Γιάκος, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ίλιτς, Φεγκρούς, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Και η Τράμπζονσπορ για Αντίνο - Συνεχίζει τις συζητήσεις με Γοδόι και Μανσούρ ο Παναθηναϊκός»

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από την Βίντζεβ Λοτζ ο Ντραγκόφσκι

ΑΕΚ: Στο Top 50 συμμετοχών στην ιστορία του πρωταθλήματος ο Μάνταλος

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

TAGS: ΠΑΣ