Χωρίς τον Τζίτζι Μπουφόν είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει το Καμπιονάτο η Γιουβέντους. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σε προπόνηση των «μπιανκονέρι» και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να ξεκουραστεί για προληπτικούς λόγους. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Μάρκο Στοράρι.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του Καμπιονάτο, που τη βρίσκει αντιμέτωπη με την Πάρμα. Τα προβλήματα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχουν να κάνουν μόνο με την απουσία του προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί. Στην τελευταία προπόνηση αναγκάστηκε να αποχωρήσει κουτσαίνοντας ο Τζίτζι Μπουφόν.

Ο διεθνής τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και σε μαγνητική, που έδειξαν ένα ελαφρύ τράβηγμα του δικέφαλου του δεξιού του ποδιού. Οι γιατροί τόνισαν πως το τραύμα δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά συνέστησαν ξεκούραση στον παίκτη. Αυτό αναγκάζει τον Κόντε να αντικαταστήσει τον Μπουφόν με τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Μάρκο Στοράρι.

Έτσι ο Μπουφόν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, της Πάρμα, μεταθέτοντας την πρώτη του φετινή εμφάνιση για τη δεύτερη αγωνιστική, στο Φριούλι κόντρα στην Ουντινέζε.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οργισμένη ανακοίνωση από οπαδούς της Μίλαν: «Ντροπιαστική η εικόνα της ομάδας, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για κανέναν»

Κοινή γραμμή Ίντερ και Μίλαν για νέο γήπεδο κι όχι για ανακατασκευή του «Σαν Σίρο»

Ανανεώνει με την Ιντερ μέχρι το 2027 ο Ντάμφρις

«Χρησιμοποίησα το Κύπελλο Ιταλίας του 2001 ως ερωτικό βοήθημα με μια κοπέλα - Το επέστρεψα πεντακάθαρο»

Η εναλλακτική 3η εμφάνιση της Ίντερ: Σε χρυσές αποχρώσεις και με εμβληματικά σχέδια!

Μαλντίνι: Το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ιταλία

Τότι: «Δεν το περίμενα να μην με καλέσει κανείς από τη Ρόμα-Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι που δεν βρίσκομαι στην ομάδα»

Σάρι: «Ελπίζω τον Ιανουάριο να επιστρέψω - Οι νέοι προπονητές... τρεντάρουν, αλλά τα ευρωπαϊκά τα πήραν συνομήλικοι μου»

Πρόταση της Λάτσιο στον Τσερκί

Αυτό θα πει μάνατζμεντ: Η Γιουβέντους ξεφορτώθηκε 32 συμβόλαια σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και έβγαλε 100 εκατ. ευρώ!