Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αλβάρο Περέιρα πως υπάρχει συμφωνία για την παραχώρησή του από την Πόρτο σε ομάδα της Ιταλίας. Ο Ουρουγουανός μιλώντας μετά το φιλικό παιχνίδι της εθνικής του με τη Γαλλία, τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει πρόταση και συνεπώς όλα όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες.

Τις προηγούμενες μέρες οι εφημερίδες της Ιταλίας φαίνονταν βέβαιες για την άφιξη του Αλβάρο Περέιρα στο Καμπιονάτο. Η Νάπολι ήταν εκείνη που, σύμφωνα με τους Ιταλούς, κινήθηκε πιο γρήγορα και «έκλεισε» τον ακραίο αμυντικό, αν και η Ίντερ προσπάθησε να μπει «σφήνα» και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή της Πόρτο.

Το βράδυ της Τετάρτης και μετά το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Γαλλία, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ο Περέιρα μίλησε στους δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία της Πόρτο με καμιά ομάδα για την παραχώρησή του.

«Για την ώρα είμαι παίκτης της Πόρτο και προτιμώ να μην μιλάω για άλλες ομάδες. Όσα ακούγονται είναι φήμες, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Από όσο γνωρίζω, δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας. Συνεπώς προπονούμαι με το μυαλό στην Πόρτο. Θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Τις τελευταίες μέρες πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην εθνική μου, από τώρα σκέφτομαι μόνο την Πόρτο», τόνισε ο Περέιρα.

Γνωρίζει κάποια πράγματα για το Καμπιονάτο; «Πολλοί συμπαίκτες μου στην εθνική παίζουν στην Ιταλία, οπότε τους παρακολουθώ όταν μπορώ. Ξέρω αρκετά για το πρωτάθλημα εκεί, αλλά επαναλαμβάνω πως δεν ασχολούμαι με φήμες. Σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου», ξεκαθάρισε ο Αλβάρο Περέιρα.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube