Τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της χώρας του έκανε γνωστό ότι η διοίκηση της Κόλο Κόλο έδωσε το «ΟΚ» για την μετακόμισή του και τον ενημέρωσε ότι αναχωρεί για Αθήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “El Grafico” o Κοντρέρας εξέφρασε την στεναχώρια του ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Κόλο Κόλο.

Ο Κοντρέρας έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο πιθανότατα, θα έχει ισχύ για δύο χρόνια.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πρόκληση, όπως και το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής να πάω το δυνατόν γρηγορότερα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ήθελαν να γυρίσουμε στην Ευρώπη και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Κοντρέρας και πρόσθεσε:

«Ζητάω συγνώμη και απο τους φιλάθλους αλλά και απο την ομάδα. Είμαι φίλαθλος της Κόλο Κόλο και θα παραμείνω. Μου έδωσαν την δυνατότητα να γυρίσω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα με έφερε πίσω. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια καλή προοπτική, όπως και το να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ σε αυτή την ηλικία. Ευχομαι στην Κόλο Κόλο να πάει καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μου ζήτησαν να μείνω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ