Μια… ανάσα από την απόκτηση του Βιβιάν Ματέους βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ και οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει προφορικά σε όλα μαζί του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινήθηκε για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από πρωτάθλημα του εξωτερικού, είχε γεμάτες σεζόν όλα αυτά τα χρόνια και μπορεί να βοηθήσει στην ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας από την άμυνα.

Ο Ματέους δεν είναι εντελώς εκτός αγωνιστικού ρυθμού, αφού – όπως γράφει η SportDay – έχει κάνει κάποιες προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και αυτό μένει να φανεί στα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» κάνουν αγώνα δρόμου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι τη Δευτέρα και να δηλωθεί ση συνέχεια στη λίστα των παικτών που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Europa League.

Μετά την πατρίδα του ο παίκτης αγωνίστηκε για επτά σερί χρόνια στη Γαλλία: 56 συμμετοχές σε δύο σεζόν στη Γκρενόμπλ, 72 παιχνίδια για τρεις σεζόν στη Μετς και 62 παιχνίδια στα δύο τελευταία χρόνια με τη Ναντ. Μάλιστα, ην περσινή σεζόν είχε 32 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.