Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο ΕΑΚ Κέρκυρας ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του ΑΟΚ, ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου στη Σούπερ Λίγκα. Τον αγιασμό τέλεσε, για άλλη μια χρονιά, ο Αθανάσιος Κοκκινόπουλος, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων, Νεκτάριο, ενώ το «παρών», πλην των παικτών, του τεχνικού - ιατρικού επιτελείου και των διοικητικών στελεχών, έδωσε το ΔΣ της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Λιμπάντση.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πάτερ Κοκκινόπουλος, αφού μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Νεκταρίου, ευχήθηκε και, από πλευράς του, υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα περίοδο, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, το ΔΣ και τον κ. Λιμπάντση, τον οποίο και χαρακτήρισε «καρδιά και ψυχή του ΑΟ Κέρκυρα». Στο τέλος, μοίρασε σε όλα τα μέλη της ομάδας ένα φυλακτό του Αγ. Σπυρίδωνα και μια εικόνα της Παναγίας.

Κατόπιν, οι Φαίακες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί κερκυραϊκού εδάφους, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ελατοχώρι την Παρασκευή. Ατομικό έκαναν οι Ζουμπουλάκης, Καραπέτσας, Νάστος, Παπαδήμας, Κούδας, που αντιμετωπίζουν διάφορα μικροπροβλήματα, ενώ οι υπόλοιποι αναλώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και μίνι διπλό.

Για την Κυριακή, είναι προγραμματισμένος στο ΕΑΚ φιλικός αγώνας με τη Λάρισα στις 20.00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube