Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και μετά τον Σεμπαστιάν Σκιλασί, προκύπτει ένα ακόμα όνομα. Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» και το όνομά του φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Το προφίλ του αμυντικού που ψάχνει ο Ολυμπιακός είναι γνωστό. Ψάχνουν για έμπειρο αμυντικό, με παραστάσεις και έτοιμο να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Τέτοιος είναι ο Κοντρέρας, ο οποίος εκτός από το γεγονός πως είναι έτοιμος να βοηθήσει με το… «καλημέρα» την ομάδα του Ζαρντίμ, θα μπορέσει να έχει και έναν ρόλο… συμβούλου για τους νεότερους αμυντικούς (Σιόβα, Μανωλά, Παπάζογλου).

Η περίπτωσή του εξετάζεται και μαζί με αυτήν του Σκιλασί, είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας των νταμπλούχων Ελλάδας. Σύντομα θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον, καθώς ο Ζαρντίμ θέλει να έχει, τις επόμενες ημέρες τον αμυντικό, στην διάθεσή του.

Θυμίζουμε πως ο Κοντρέρας αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι έφυγε για την Κόλο Κόλο της Χιλής, όπου είχε δώδεκα συμμετοχές, ενώ παράλληλα, δείχνει πως και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος να βοηθήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Σημαντικό να επιστρέψει ο Μαρσιάλ για την ΑΕΚ - Δεν έχει πολυτέλεια να αργήσει στις μεταγραφές»

Τζώρτζογλου: «Δεν έχει ανταποκριθεί η πλευρά Ηλιόπουλου για τη δωρεά»

Νικολακόπουλος: «Για Ελ Κααμπί και Κωστούλα ισχύει το ουδέν κακό αμιγές καλού»

Αθανασίου: «Πρέπει και θα γίνουν εταιρικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό - Υποχρεωτική μια τουλάχιστον πώληση»

Οι ευχές του Παναθηναϊκού στους δέκα διεθνείς

Κετσετζόγλου: «Πρόβλημα η δημιουργία μεγάλων ευκαιριών για την ΑΕΚ - Αβέβαιη η επιστροφή Μαρσιάλ για ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Διαψεύδονται τα περί επιστροφής Βρύζα στον ΠΑΟΚ - Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για την επόμενη μέρα»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να κρατήσει Γκαρθία και Μπιανκόν - Δεν… χαλαρώνει ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Διαψεύδονται από τον Παναθηναϊκό τα περί μάνατζμεντ - Στα πλέι οφ σαν να πηγαίνει για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ: Προτεραιότητα φορ και μπακ, τα νέα συμβόλαια για Πινέδα-Μήτογλου και οι πιθανές πωλήσεις