Mε εμφανή τα σημάδια της προόδου των παικτών της Κέρκυρας, σε σχέση με αυτά που έδειξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Φαίακες έχασαν την Κυριακή με 1-0 από την κυπριακή Αγία Νάπα σε φιλικό παιχνίδι στο Ελατοχώρι, όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Άκης Μάντζιος είδε αυτά που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του και ήταν εμφανώς ικανοποιημένος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 1', όταν ο Κολοκούδιας, μετά από κόρνερ και καραμπόλα στην περιοχή του Αναστασόπουλου, πλάσαρε τον Ελληνα τερματοφύλακα.

Για προληπτικούς λόγους, ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν χρησιμοποίησε τους Λεόν, Μπάρκογλου και Βενέτη. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό των Φαιάκων είναι την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στον Βισαλτιακό της Football League 2.


Η Κέρκυρα παρατάχθηκε με τους: Αναστασόπουλο (46' Στρατηλάτη), Μπουκουβάλα (60' Ζουμπουλάκη), Κοντοδήμο, Πετρούση, Γκούμα, Νάστο (70' Χαμπλ), Σταμογιάννο (70' Τσοκάνη), Καραπέτσα (65' Ηλιάδη), Καραλή (60' Γιάντση), Αγρίτη (60' Βασιλόγιαννη), Διαμαντόπουλο


*Το πρωί της Κυριακής, οι Φαίακες έκαναν κανονικά προπόνηση, διάρκειας πάνω από μια ώρα. Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube