Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο -έστω και ανεπίσημα- ξεκίνησε τις υποχρεώσεις ενόψει της νέας σεζόν η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» νίκησαν εύκολα με σκορ 2-0 την Μικτή Ευρυτανίας στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Τα γκολ για την ομάδα του Ιονίου πέτυχαν οι Βασιλογιάννης και Διαμαντόπουλος.

Οι «Φαίακες» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 10’ με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Ο νεαρός παίκτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν σήκωσαν το πόδι τους από το γκάζι. Έτσι, το 2-0 έγινε στο 22’ με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Άκης Μάντζιος παρέταξε τους την ομάδα του σε διάταξη 4-3-3, με τον Αναστασόπουλο κάτω απ' τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας τους Ζουμπουλάκη (δεξιά) και Αρμένη (αριστερά), κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζιάμπαρη, Πετρούση, τριάδα στη μεσαία γραμμή τους Νάστο (κόφτης), Ηλιάδη, Καραπέτσα, στο αριστερό φτερό της επίθεσης τον Τσοκάνη, στο δεξί τον Βασιλόγιαννη και στην κορυφή τον Διαμαντόπουλο.

Μάλιστα, στο φιλικό κόντρα στην Μικτή Ευρυτανίας αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες, εκτός του Τάσου Βενέτη.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από κάποια πράγματα που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσουμε και να αλλάξουμε παραστάσεις. Ο αντίπαλος δεν ήταν τόσο μεγάλης δυναμικής, ώστε να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα, είναι, ωστόσο, ευχάριστο το γεγονός ότι βγήκαν κάποια πράγματα, που έχουμε δουλέψει, όπως στην ανάπτυξη και τη δημιουργία των δύο γκολ. Φυσικά, χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα, που δουλεύει μόνο δύο – δυόμισι εβδομάδες. Τα παιδιά είναι λογικό να νιώθουν κάποια κούραση, αλλά η διάθεσή τους και η ανταπόκρισή τους στις προπονήσεις, με έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube