Κοντά σε συμφωνία με τη Φενερμπαχτσέ βρίσκεται ο Ρολάντο. Ο αμυντικός της Πόρτο, αν και τις προηγούμενες μέρες δήλωνε πως θα έφευγε από τους «δράκους» μόνο για τη Μίλαν, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και ετοιμάζεται να κάνει αποδεκτή την πρόταση των Τούρκων.

Ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Τιάγκο Σίλβα στη Μίλαν, ήταν ο Ρολάντο. Ο διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας αμυντικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων, βρισκόταν πολύ κοντά στην ομάδα του Μιλάνου. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί να φύγει από την Πόρτο και μόνο για τη Μίλαν θα έκανε μια δεύτερη σκέψη.

Τα πράγματα άλλαξαν, όμως, από τη στιγμή που στη διεκδίκηση του Ρολάντο μπήκε η Φενερμπαχτσέ. Οι συζητήσεις με την Πόρτο οδήγησαν σε συμφωνία τις δύο ομάδες, με την διοίκηση των «δράκων» να «ρίχνει το γάντι» στον παίκτη.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Correio de Manha», ο Ρολάντο έχει αλλάξει στάση και δεν είναι απόλυτος σε ότι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μίλαν του αρέσει αλλά είναι πλέον ανοικτός σε κάθε πρόταση. Έτσι είναι έτοιμος να κάνει αποδεκτή την προσφορά της τούρκικης ομάδας και να μετακομίσει για την Κωνσταντινούπολη.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και η εφημερίδα υποθέτει πως το συμβόλαιο του Ρολάντο θα είναι πλούσιο, κάτι που τον έκανε να αλλάξει και τη στάση του.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube