Μια ακόμη μεγάλη συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο portfolio του AEGEAN OMIROS COLLEGE. Το AEGEAN OMIROS COLLEGE με τη μακρόχρονη πορεία στον ακαδημαϊκό χώρο, αποτελεί «Χορηγό» στις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου ΑΛΙΜΟΥ.

Ο Ναυτικός Όμιλος ΑΛΙΜΟΥ, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα των Νοτίων Προαστίων, καθώς διαθέτει εξαιρετικά τμήματα optimist και laser και δυνατές συμμετοχές σε αγώνες.

Από φέτος το καλοκαίρι, ο Ναυτικός Όμιλος ΑΛΙΜΟΥ πρωτοπορεί και πάλι, ξεκινώντας τμήματα εκμάθησης SUP (Stand Up Paddle Surfing). Πρόκειται για ένα νέο, μοντέρνο, μοναδικό άθλημα που συνδυάζει διασκέδαση και άσκηση. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν ένα κουπί και μία μεγάλη σανίδα ώστε μπορούν να κωπηλατήσουν σε οποιαδήποτε θάλασσα από τον ανοικτό ωκεανό, παράκτια ως και σε λίμνες και ποταμούς.

Το AEGEAN OMIROS COLLEGE, στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής και όχι μόνο συνεργασίας του με το Ναυτικό Όμιλο ΑΛΙΜΟΥ θα προχωρήσει σύντομα σε μεγάλο διαγωνισμό Υποτροφιών προς τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου και τις οικογένειές τους και φυσικά προς όλους τους δημότες του Δήμου Αλίμου, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν άθληση και σπουδές υψηλού επιπέδου. Επίσης θα διοργανωθούν από κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ημερίδες και σεμινάρια αθλητικού περιεχομένου καθώς και εκπαιδευτικές δράσεις.

Stay tuned…

www.aegeancollege.gr
www.supalimos.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube