Θεωρητικό και μόνο είναι μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ρολάντο. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Πόρτο, που τονίζει πως ο πελάτης του ανήκει στους «δράκους» και απαιτούνται πολλά για να μετακομίσει στο Μιλάνο.

Η πρόθεση της Μίλαν να αντικαταστήσει επάξια το κενό του Τιάγκο Σίλβα είναι δεδομένη. Στους στόχους των «ροσονέρι» περιλαμβάνεται ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, Ρολάντο, αν και σύμφωνα με τον μάνατζερ του, ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση.

Μιλώντας για το θέμα, ο Ζοάο Χοσέ Καρντόσο Ντα Σίβα τόνισε πως «η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνει τώρα. Αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ», αφήνοντας να εννοηθεί πως οι άνθρωποι της Μίλαν δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του.

Ο μάνατζερ πρόσθεσε πως μια μεταγραφή αυτού του τύπου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. «Πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά. Η διάρκεια του συμβολαίου που θα προτείνει η ομάδα, το ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης, η ομάδα που θα κάνει την πρότασή της, ακόμα και η χρονική στιγμή που θα γίνει μια πρόταση. Και φυσικά απαιτείται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα. Όλα μετράνε.»

Ο πελάτης του έχει πρόθεση να φύγει από την Πόρτο; Ο Ντα Σίλβα δεν είναι ξεκάθαρος. «Δεν μου έχει πει πως θέλει να φύγει, ούτε πως επιθυμεί να μείνει. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με μια μεγάλη ομάδα και θέλει να το τιμήσει. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.»

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube