Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο εξειδικεύεται στην Αθλητική Δημοσιογραφία. Συμπληρώνοντας 19 χρόνια λειτουργίας στον εκπαιδευτικό χώρο και με την καθοδήγηση του καταξιωμένου Δημοσιογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου έχει καταφέρει να γίνει το πλέον αναγνωρίσιμο Εργαστήρι Σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά studio, αίθουσες εκμάθησης υπολογιστών και τυπογραφικές εγκαταστάσεις, με σκοπό οι σπουδαστές του να εξασκούνται πρακτικά. Η πρακτική εξάσκηση είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο/η απόφοιτος/τη του Κέντρου να εξασφαλίσει θέση στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ είναι Διετής. Παρέχεται όμως η δυνατότητα εντατικών σπουδών διάρκειας ενός έτους, για σπουδαστές και απόφοιτους Σχολών Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ μέσω στενών συνεργασιών με το ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 τον Νο. 1 αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό στην Ελλάδα, την ημερήσια πρωτοπόρα αθλητική εφημερίδα SPORTDAY και το αθλητικό website Sport-fm.gr δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να γνωρίσουν άμεσα και σε βάθος τα μυστικά του επαγγέλματος.

Για να εγγραφείτε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μπορείτε να καλείτε στο 210-48.31.108 ή απλά να κάνετε ένα κλικ εδώ.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
25ης Μαρτίου 26, 177 78 Ταύρος
Tηλ.: 210 48 31 108 – 210 4818593
e-mail: info@kar.edu.gr, website: www.kar.edu.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube