Το θέαμα και η διασκέδαση συνεχίστηκαν στο δεύτερο τριήμερο του 13th Forthnet Group Beach Volley Tournament που διοργανώθηκε στην παραλία Ποταμού Επανομής στο «Mare» Beach Bar.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά με θέρμη στην πρόσκληση του Ομίλου Forthnet, για ένα τριήμερο αθλητισμού και διασκέδασης και κατέκλυσε την παραλία Επανομής. Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά, 42 ομάδες, 25 Ανδρών και 17 Γυναικών. Aθλητές υψηλού επιπέδου, πρόσφεραν θέαμα στους λουόμενους που έμειναν μέχρι αργά το βράδυ κάθε αγωνιστικής ημέρας.

Γνωστοί αθλητές και προσωπικότητες του βόλεϊ έδωσαν το παρών στη διοργάνωση. Ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, διεθνής αθλητής που τώρα αγωνίζεται στη ρουμανική Ζαλάου, και ο Φρέντυ Μπρούκς, κορυφαίος αθλητής και πρώην προπονητής του Ηρακλή παρακολούθησαν τους αγώνες και παρέδωσαν βραβεία σε νικητές.

Την πρώτη θέση στον τελικό των Ανδρών κατέκτησαν ο Λάμπρος Δάνας και ο Βασίλης Κόκκινος. «Το τουρνουά του Ομίλου Forthnet βοηθάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δίνει την δυνατότητα σε ομάδες να συναγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο» δήλωσαν οι νικητές του τελικού. Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν ο Τάσος Δάλλας και ο Ανδρόνικος Βανδώρος.

Πρώτες στον τελικό των γυναικών αναδείχθηκαν η Μαρία Τίλλη και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου. «Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνω τον τίτλο. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο και εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα τουρνουά του Ομίλου Forthnet» τόνισε η Μαρία Τίλλη. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα των Μαρίας Κάνγκα και Στέλλας Καράνου.

Το 13th Forthnet Group Beach Volley Tournament… «ανοίγει πανιά» για τα Χανιά, τον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου και θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

Στην πανέμορφη κρητική πόλη το τουρνουά θα ρίξει την αυλαία του για τη φετινή χρονιά με ένα μεγάλο beach party το βράδυ της Κυριακής.
Ελάτε να παίξουμε στην παραλία, να δροσιστούμε στη θάλασσα, να παρακολουθήσουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, σε περιγραφή του γνωστού παρουσιαστή Πάρη Γκαγκαδέλη. Οι νικητές του τουρνουά επιβραβεύονται με μετάλλια και χρηματικά έπαθλα. Δώρα και εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι παρακολουθήσουν ή συμμετάσχουν στο

«13th Forthnet Group Beach Volley Tournament»

Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και τον πρώην διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Το “13th Forthnet Group Beach Volley Tournament” διεξάγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Amstel Pulse και το Lipton Ice Tea.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube