Από τις 13 Ιουνίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2012, η Tissot ξεδιπλώνει την μαγεία μιας μοντέρνας αλλά ακόμα φουτουριστικής ιδέας, αυτής της τεχνολογίας αφής, στην έκθεση της, η οποία λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη τοποθεσία του διάσημου Cite du Temps της Γενεύης. Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας αφής κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Tissot στο Cite du Temps της Γενεύης.

Στις μέρες μας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα απλό άγγιγμα της άκρης του δαχτύλου μας είτε θέλουμε να αγοράσουμε ένα εισιτήριο τραίνου είτε να κάνουμε ένα τηλεφώνημα. Όμως, αυτά είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα σχετικά με τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία αφής.

Η Tissot ήταν η πρώτη που αναγνώρισε αυτές τις δυνατότητες τις οποίες και εκμεταλλεύεται στο έπακρον έκτοτε. Μετά από την παραγωγή του ρολογιού αφής το 1999, οπότε και ξεκίνησε μια τεχνολογική επανάσταση στην βιομηχανία της ωρολογοποιίας, η Tissot ενισχύει σταθερά την κυριαρχία της στον χώρο της τεχνολογίας με όλο και περισσότερες καινοτομίες τόσο στα προϊόντα όσο και στην επικοινωνία. Τα καταστήματα και τα shop-in-shops της Tissot σε ολόκληρο τον κόσμο περιστρέφονται γύρω από τις αρχές της συμμετοχικότητας και της «ενημερωψυχαγωγίας».

Αν επισκεφτείτε την έκθεση, θα γίνετε και εσείς μάρτυρες της εξέλιξης της συλλογής Touch της Tissot καθώς και των λειτουργιών της, και θα ταξιδέψετε στον χρόνο καθώς ανακαλύπτετε έναν κόσμο αλληλεπίδρασης και σχεδιασμού με προθήκες που θα μπορούσατε να φανταστείτε μόνο στα πιο τρελά φουτουριστικά όνειρα σας.

Από μια ηλεκτρονική «γκαρνταρόμπα» ρολογιών για να δοκιμάσετε τις συλλογές μας, μέσα από τον ειδικό πύργο της εικονικής πραγματικότητας της Tissot, έως την πρωτοποριακή τεχνολογία της μάρκας που συνδυάζει ανιχνευτές κίνησης με τεχνολογία αφής, θα βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο Tissot και των ρολογιών της. Επισκεφτείτε μας στην Γενεύη για να μην χάσετε το εκπληκτικό αυτό το ταξίδι, στην μοναδική αυτή έκθεση που θα σας παρασύρει σε άλλους χρόνους

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube