Ο πόθος αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων είναι ο Χουλκ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Πόρτο για τέσσερα χρόνια ακόμα αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον μάνατζερ του παίκτη να μιλάει για τις προοπτικές του πελάτη του.

«Ο Χούλκ δεν έχει πει ποτέ πως θέλει να φύγει από την Πόρτο, ούτε έχει εκφράσει παρόμοια επιθυμία είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Είναι μέλος της οικογένειας της Πόρτο και αν κάποια στιγμή πρέπει να φύγει, τότε αυτό θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» τόνισε ο Τεοντόρο Φονσέκα.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος μάνατζερ γνωστοποίησε το που θα ήθελε να δει να αγωνίζεται ο Χούλκ ενώ μίλησε και για την σημασία του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που θα γίνει στην πατρίδα του παίκτη, την Βραζιλία.

«Ο στόχος του είναι να βρίσκεται στο ρόστερ της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2014 και να κάνει καλές εμφανίσεις εκεί. Έχει την ποιότητα να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα επιθυμεί αλλά θεωρώ πως η Πρέμιερ Λιγκ θα του ταίριαζε καλύτερα. Αυτή την στιγμή είναι ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη» κατέληξε.

Ο Χουλκ δεσμεύεται με ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

Αλέξης Περδίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube