Τις φήμες που τον θέλουν να έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης (με τελευταία την Αρμάνι) επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Κάρλος Ντελφίνο.

Ωστόσο, ο Αργεντινός φόργουορντ είπε –για άλλη μία φορά- πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο NBA, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως αυτό που τον απασχολεί τη δεδομένη στιγμή είναι η διάκριση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Θα ήθελα να μείνω στο Μιλγουόκι, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πω κάτι. Θα δούμε τι θα γίνει. Εάν μπορούσα να επιλέξω, θα ήθελα να παραμείνω στο NBA, καθώς ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου. Όμως επίσης, είναι αλήθεια πως κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ρωτήσει για μένα και αυτές μπορούν συγκριθούν ακόμα και με τις Αμερικανικές, αναφορικά με τους μισθούς και τα ρόστερ», δήλωσε αρχικά ο Κάρλος Ντελφίνο για το μέλλον του, ενώ πρόσθεσε για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής:

«Θα πάω στο Λονδίνο ακόμα και εάν δεν έχω συμβόλαιο στο NBA. Είναι κάτι ειδικό να παίζεις με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο. Αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα να παίξουμε όλοι μαζί και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να πάρουμε ένα μετάλλιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube