Την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και όπως είναι λογικό τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος και γεμάτος κέφι, ενόψει της σεζόν που ξεκινάει.

Η αλήθεια είναι πως διάθεση για λόγια πολλά δεν είχε και αρκέστηκε να πει: «Είναι μια καινούργια χρονιά. Έχουμε πολλά να κάνουμε φέτος και πρέπει να έχουμε υγεία για να τα κάνουμε όλα καλά. Θα είναι μια χρονιά με επιτυχίες», είπε ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και η χρονιά ξεκίνησε.

Άπαντες έδειξαν απόλυτα ικανοποιημένοι που η χρονιά ξεκίνησε και κυρίως που θα τους βρει να παίζουν και στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω και στα νέα αποκτήματα, τα οποία έδειξαν να προσαρμόζονται αμέσως και να μπαίνουν στο κλίμα.

Στάθης Ταυλαρίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Νιάζι Κούτσι και Μανώλης Καλλέργης ήταν τα νέα πρόσωπα και έδειξαν πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Από κοντά και οι παλιοσειρές, πλέον, Σκόνδρας, Νάστος, Ιτάνζ, Φυτανίδης, οι οποίοι ξέρουν τα… κατατόπια.

Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, με αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το Σάββατο θα υπάρξει διπλή προπόνηση και την Δευτέρα στις 19:00 η επίσημη «πρώτη».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube