O Τομ Κρουζ, πρωταγωνιστής του “Rock of Ages”, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας φορώντας ένα γκρι σουέντ τζάκετ της Zegna.

Σχετικά με τον Όμιλο Ermenegildo Zegna

Ο Όμιλος Ermenegildo Zegna Group κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των εταιρειών ανδρικής ένδυσης πολυτελείας και είναι μία από τις πιο φημισμένες επιχειρήσεις στην Ιταλία. Ιδρύθηκε το 1910 στο Trivero, στην περιοχή Biella Alps, από το νεαρό επιχειρηματία Ermenegildo, ο οποίος είχε ως όραμα να δημιουργήσει τα πιο φίνα υφάσματα στον κόσμο με καινοτόμες τεχνικές, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ίνες απευθείας από τις αγορές προέλευσής τους.

Σήμερα ο όμιλος διοικείται από την τέταρτη γενιά της οικογένειας Zegna. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, η εταιρεία εφαρμόζει μία ολοκληρωμένη στρατηγική καθετοποίησης, δημιουργώντας μια διεθνή φίρμα ειδών πολυτελείας, η οποία διαθέτει πλέον από υφάσματα μέχρι ρούχα και αξεσουάρ. Επικεντρωμένη στη λιανική πώληση και στην έγκαιρη διείσδυση στις αναδυόμενες αγορές ειδών πολυτελείας, ιδίως της Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας και Κίνας (BRIC) και της Ασίας, ήταν ο πρώτος οίκος ειδών πολυτελείας που άνοιξε κατάστημα μίας μόνο φίρμας στην Κίνα το 1991.

Το 2010 η εταιρεία Ermenegildo Zegna γιόρτασε 100 χρόνια υπεροχής. Σήμερα διαθέτει πάνω 557 καταστήματα Zegna (311 ιδιοκτησίας της εταιρείας) σε 87 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο συνολικός κύκλος εργασιών του Ομίλου το 2011 ήταν 1.126 δισεκ. ευρώ.

www.zegna.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube