Ένα ακόμη καλοκαίρι, η διοργάνωση – θεσμός σας περιμένει για δράση και διασκέδαση στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά

Το καλοκαίρι μάς καλεί όλους και πάλι στην παραλία και ο Όμιλος Forthnet για 13η συνεχόμενη χρονιά οργανώνει τριήμερα γεμάτα αθλητισμό, δράση και διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα.

«Καρφί για… παραλία» είναι το φετινό σύνθημα και το ραντεβού δίνεται παραδοσιακά σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας με τη συμμετοχή όλων.

Το «13th Forthnet Group Beach Volley Tournament» θα ανοίξει την αυλαία του την Παρασκευή 29 Ιουνίου στην παραλία “SΟUTH COAST”, A’ πλαζ Βούλας και μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου περιμένει όλους τους φίλους του beach volley για θεαματικούς αγώνες, μπάνιο στη θάλασσα, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις.

Ένα beach party θα ολοκληρώσει το πρώτο τριήμερο και το «13th Forthnet Group Beach Volley Tournament» θα… ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, στην παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar “Mare”) την Παρασκευή 6 Ιουλίου έως την Κυριακή 8 Ιουλίου.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τα Χανιά και την παραλία των Αγίων Αποστόλων, την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Ιουλίου. To τουρνουά θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

Λίγα λόγια για το τουρνουά…

Πέρασαν 13 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του τουρνουά beach volley, που έμελλε να εξελιχθεί σε έναν απόλυτα επιτυχημένο καλοκαιρινό θεσμό προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων φίλων του αθλήματος αλλά και σπουδαίων αθλητών.

Ο Όμιλος Forthnet δίνει την ευκαιρία σε όλους να χαρούν τις ελληνικές παραλίες και τη θάλασσα, προσφέροντας παράλληλα θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην άμμο. Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και τον πρώην διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Το “Forthnet Group Beach Volley Tournament” χαρακτηρίζεται από την άρτια οργάνωση των αγώνων, την ποιότητα των υποδομών όπου διεξάγεται το τουρνουά καθώς και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία αθλητών και θεατών. Οι νικητές εκτός από τα μετάλλια και τα τρόπαια διάκρισης λαμβάνουν και χρηματικά έπαθλα.

Ο Όμιλος Forthnet αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον ελληνικό αθλητισμό, επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό και ιδιαίτερα στο Volley το οποίο προβάλει από τα κανάλια Novasports.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών από την Πλαζ Βούλας θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 4, την Κυριακή 1 Ιουλίου (στις 6 το απόγευμα), ενώ ο Όμιλος Forthnet θα προσφέρει τους αγώνες ζωντανά και σε live streaming από το Novasports.gr.

Δηλώστε τη συμμετοχή της ομάδας σας στο www.forthnetgroup.gr/beachvolley2012

Το “13th Forthnet Group Beach Volley Tournament” διεξάγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Amstel Pulse και το Lipton Ice Tea.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube