Κατά καιρούς πολλοί ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αλλάξουν στρατόπεδο μετακινούμενοι στον αιώνιο αντίπαλο και κερδίζοντας έτσι το προσωνύμιο «προδότης». Τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όμως, ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει βέβαιος πως σε αυτό το κλαμπ δεν θα μπει ποτέ.

Ο χαρισματικός άσος της Μπαρτσελόνα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως θέλει να «γεράσει» ποδοσφαιρικά με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

«Δεν πιστεύω πως θα αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ! Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου και θα ήθελα ολόκληρη η καριέρα μου να σχετίζεται μόνο με αυτήν την ομάδα. Μέχρι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, θα ήθελα να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα κι έτσι ελπίζω να γίνει», δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο νέο τεχνικό του συλλόγου, Τίτο Βιλανόβα:

«Χαιρόμαστε που αυτός είναι ο προπονητής μας γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε ήδη. Θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε, αφού ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια όσων κάναμε με τον Γκουαρντιόλα. Είναι καλό που ο Τίτο έχει το ίδιο στυλ και δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολλά», τόνισε ο Μέσι.

Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube