Η δραματική κατάσταση που επικρατεί στον Άρη αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην σημερινή γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Μπορεί το κύριο θέμα να είναι η προκήρυξη εκλογών για τον φορέα αλλά επί της ουσίας το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τους οργανωμένους οπαδούς δεν φτάνει ούτε για «ζήτω» και οι «κίτρινοι» οδηγούνται με φόρα στον… γκρεμό.

Πλάνο δεν φαίνεται να υπάρχει, η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να διαχειριστεί από κανέναν και ο Άρης έχει σοβαρό πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που χρειάζεται άμεσα η ΠΑΕ για να πάρει βαθιά ανάσα πλησιάζει πλέον τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμη και αν βρεθεί (που θεωρείται απίθανο), αυτό που είναι αναγκαίο να προκύψει είναι μια διοίκηση και κυρίως ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι δύο. Το πρώτο να συνεχίσει ο Αντώνης Ζαμπέτας ως πρόεδρος έχοντας στο πλευρό του όσους επιθυμούν να τον πλαισιώσουν στο Δ.Σ. και στη συνέχεια να επιδιώξει, αφενός μια γενναία συρρίκνωση του μπάτζετ και αφετέρου μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές. Το δεύτερο που ακούγεται εσχάτως είναι να προταθεί σήμερα μια διοίκηση Πρωτοδικείου με τη συμμετοχή παραγόντων από όλη την οικογένεια του Αρη και να μελετηθεί η δυνατότητα υπαγωγής των «κιτρίνων» στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης