Τα Flocafe, η μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, αποτελούν και φέτος το καλοκαίρι το απόλυτο place to be και παρουσιάζουν νέες, δροσιστικές προτάσεις για τα απογεύματά μας.

Τα Flocafe μαζί με τη μπίρα Heineken δημιουργούν το απόλυτο After Work Happy Hour και προσφέρουν καθημερινά στα καταστήματα Flocafe, από τις 18:00 έως τις 22:00 την μοναδική δροσιά της μπίρας Heineken μόνο με 3,00€. Για ακόμα μια χρονιά, τα Flocafe θα γίνουν ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση μετά τη δουλειά, έξοδο με φίλους ή ακόμα και χαλαρές επαγγελματικές συναντήσεις στο ευχάριστο περιβάλλον των καταστημάτων τους, με τις καλύτερες προσφορές.

Η εμπειρία Flocafe επιφυλάσσει και άλλες όμορφες εκπλήξεις! Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό κανάλι MTV και τη δημοφιλή εκπομπή MTV HIT LIST, όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα Flocafe θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το MTV Hitlist Hellas Chart και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για 20 τριήμερα πακέτα διαμονής στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Μην χάσετε τα 16 feel good events που θα πραγματοποιηθούν με τη δυναμική συμμετοχή των VJs του MTV με δώρα διπλά εισιτήρια για τις πιο «καυτές» συναυλίες του καλοκαιριού!

Κάθε στιγμή της ημέρας, στα Flocafe θα ανακαλύψετε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, με εξαιρετικό καφέ, φρέσκους, δροσερούς χυμούς, υπέροχα ροφήματα, όπως τα πρωτότυπα και αγαπημένα Floshakes σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων αλλά και ακαταμάχητες γευστικές προτάσεις σε σνακ, sandwiches, σαλάτες, γλυκά παγωτά και cocktails σε μοναδικούς συνδυασμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube