Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ανιχνευτής ταλέντων στην ιταλική ομάδα, Εντουάρντο Μαθία, έχει αδυναμία στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και παράλληλα είναι γνώστης του προβλήματος του.

Αυτός, μάλιστα, είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται χαμηλά στη λίστα του και μπορεί να αποκτηθεί με προϋποθέσεις.

Οι «βιόλα» προτίθενται να κινηθούν για την απόκτηση του 26χρονου παίκτη, εφόσον χειρουργηθεί τελικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, μείνει εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες και στη συνέχεια διαπιστωθεί να παίξει καλά.

Ενδεχομένως οι Ιταλοί καταθέσουν μία πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που θα είναι ανενεργός σχεδόν για όλη την επόμενη χρονιά.

Αυτό σκέφτονται στο «τριφύλλι» και παρουσιάζονται θετικό στο ενδεχόμενο που φτάσει μία τέτοια πρόταση για τον Λέτο.

Άλλωστε, με το παραπάνω ποσό μπορεί να αποκτηθεί ένας άλλος επιθετικός που θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αλλαγή στο αρχικό πλάνο για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης σεζόν σημειώθηκε, αφού δεν βόλευαν οι ημερομηνίες για να δώσει η ομάδα τα φιλικά που ήθελε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ολα δείχνουν ότι πιθανότατα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Ιουλίου στο Σάλτσμπουργκ, όπου οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία ή τέσσερα φιλικά για το βασικό μοντάρισμα της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube