Για πρώτη φορά Social gaming για το Euro 2012! Free πονταρίσματα, διαγωνισμοί, συνεχή ενημέρωση με όλα τα νέα για το Euro 2012, προσφορές και super δώρα! Γίνε μέλος, προσκάλεσε τους φίλους σου από το facebook πρόβλεψε και κέρδισε έπαθλα! SPORTFMBOOK.GR. Έλα και εσύ στο παιχνίδι.

Τι χρειάζεται να κάνεις; Σχεδόν τίποτα! Και αυτό είναι καλό. Φτιάξε λογαριασμό ή συνδέσου μέσω Facebook πάρε 10.000 credits ως αρχικό Bonus και άρχισε να ποντάρει στα παιχνίδια του Euro.

Τονίζουμε ότι όλα αυτά είναι εντελώς δωρεάν!

Ακόμα και αν τα credits σου τελειώσουν μπορείς εύκολα να πάρεις καινούργια με πολλούς τρόπους (για παράδειγμα προσκαλώντας στο παιχνίδι τους φίλους από το Facebook).

Από εκεί και πέρα μπαίνεις στη διαδικασία των δώρων. Όλα γίνονται μέσω κατάταξης. Αν είναι είσαι καλύτερος από τους υπόλοιπους κερδίζεις. Στη ειδική σελίδα κατάταξης βλέπεις σε ποια θέση είσαι και το αν σου αναλογεί κάποιο από τα δώρα. Και όταν λέμε δώρα δεν εννοούμε αναμνηστικά.

Μιλάμε για σοβαρά δώρα…

TV sets, Mac book Air, Ipad, Sony Play station, Φανέλες Ομάδων
και πολλά άλλα στην 1η Ελληνική social gaming Κοινότητα για τον παίκτη!

Ξεκίνα να παίζεις τώρα στο Sportfmbook.gr. Κάνε login εδώ και μπες στο παιχνίδι!



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SPORTFMBOOK

Το sportfmbook.gr είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι προβλέψεων εντελώς (100%) δωρεάν με μεγάλα έπαθλα!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΩ

Γίνεσαι μέλος κάνοντας εγγραφή στο site ή μέσω του λογαριασμού σου στο facebook και αμέσως αρχίζεις να παίζεις.... ποντάροντας όχι με αληθινά χρήματα αφού είναι δωρεάν αλλά με virtual χρήματα – Credits - που λαμβάνεις με την εγγραφή σου.

Για το EURO 2012 PREDICTOR... με την εγγραφή σου λαμβάνεις 10,000 μονάδες (credits) για να ξεκινήσεις να παίζεις.

Και αν σου τελειώσουν τα credits ... κανένα πρόβλημα το sportfmbook σου δίνει την δυνατότητα με πολλούς τρόπους να λαμβάνεις συνέχεια μονάδες!

ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΕΝΑ VIRTUAL ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίζεις πολύ απλά επιλέγοντας ομάδες και αγώνες και ποντάροντας τις μονάδες σου σε μονό στοίχημα ή σε έως και 3 επιλογές (τριάδες) σε κάθε ποντάρισμα!

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

Μεγάλα έπαθλα για τους νικητές : TV sets, Mac book Air, I pad, Sony Play station, Φανέλες Ομάδων
και πολλά άλλα στην 1η Ελληνική social gaming Κοινότητα για τον παίκτη!

SPORTFMBOOK BLOG

Στο sportfmbook θα έχεις όλα τα σημαντικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στις επιλογές σου (stats & scores Menu) και φυσικά τα τελευταία νέα των ομάδων και των αγώνων του Euro 2012 με την εγκυρότητα και την αμεσότητα της δημοσιογραφικής ομάδας του sport fm!

Παράλληλα θα μπορείς να κάνεις comment & share για να συμμετέχεις στον σχολιασμό και τις προβλέψεις του EURO 2012!

SOCIAL MEDIA INTERACTIVITY

Το sportfmbook.gr είναι πάντα σε απ’ ευθείας σύνδεση με όλα τα social media έτσι ώστε η γνώμη σας, οι προβλέψεις σας και τα post σας να είναι πάντα On air!

Θα μπορείτε να ακολουθείτε τους καλύτερους παίκτες ή ακόμα καλύτερα να έχετε το δικό σας social community fan club που θα ακολουθεί τις δικές προβλεψεις!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube