Τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της μεταγραφής του Τιάγκο Σίλβα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν τον Νταβίντ Λούις, τον Νικολάς Ενκουλού και τον Ντεντέ, αν τελικά δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τσάβι Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Νταβίντ Λούις ανήκει στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2010 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016. Την φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος στόπερ έπαιξε σε 40 αγώνες με τους «μπλε», έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Το κόστος της μεταγραφής του 25χρονου παίκτη υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Νικολάς Ενκουλού αγωνίζεται στην Μαρσέιγ από το καλοκαίρι του 2011 και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015. Την φετινή σεζόν ο 22χρονος Καμερουνέζος έπαιξε σε 45 παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα και το κόστος της μεταγραφής του μπορεί να ανέλθει στα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Ντεντέ είναι παίκτης της Βάσκο Ντα Γκάμα από τον Ιανουάριο του 2011 και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2014. Μέχρι στιγμής ο 23χρονος παίκτης έχει παίξει σε δέκα ματς, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του. Ενδιαφέρον, επίσης, για τον Βραζιλιάνο έχει εκδηλώσει και η Μίλαν.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube