Αν και ούτε καν ακόμη 25 ετών, ο Πέδρο εξελίσσεται σε παίκτη των μεγάλων αγώνων για την Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μπιλμπάο (3-0) την Παρασκευή έφτασε στο επίτευγμα να έχει σκοράρει στους τελικούς και των πέντε διοργανώσεων που έχει λάβει μέρος με την ομάδα του.

Η αρχή έγινε στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, στις 16 Αυγούστου του 2010, όταν σκόραρε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» με 2-1.



Δώδεκα μέρες μετά, στις 28 Αυγούστου του 2010, πέρασε σαν αλλαγή και πέτυχε στην παράταση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το νικητήριο γκολ σε βάρος της Σαχτάρ με 1-0.



Στις 19 Δεκεμβρίου του 2009 ο «Πεδρίτο» έστειλε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στην Εστουντιάντες στην παράταση (2-1) ισοφαρίζοντας στο 89ο λεπτό σε 1-1.



Στις 28 Μαΐου του 2011 «μίλησε» στον τελικό του Champions League ανοίγοντας το σκορ στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ (3-1).



Στις 25 Μαΐου του 2012 ο Πέδρο πρόσθεσε τον τελικό Κυπέλλου σε αυτούς που «χτυπά». Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές, καθώς σκόραρε δις στο 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μπιλμπάο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube