Η κορυφαία στιγμή του N’JOY UNI-League 11 έχει φτάσει. Το 3ήμερο 25-27 Μαΐου φιλοξενούνται στην Αθήνα οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των πόλεων αλλά και κάποιες επιπλέον ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής της κάθε πόλης και τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν θα είναι για πολύ γερά νεύρα. Άλλωστε αυτό αναμενόταν.

Πρόκειται για τις καλύτερες ελληνικές ομάδες οι οποίες μάλιστα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αξιοποίησαν και τις μεταγραφικές δυνατότητες της διοργάνωσης προ της τελικής Φάσης ώστε να ενισχύσουν τα ρόστερ αλλά και να τα ξεκουράσουν μετά από έναν μαραθώνιο αγωνιστικών υποχρεώσεων που κατέληγαν στην Τελική Φάση.

Το κίνητρο είναι μεγάλο, το τρόπαιο είναι βαρύτιμο και η περσινή κάτοχος, η Amigos είναι και πάλι εδώ για να το υπερασπιστεί. Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε άνετα στο τελικό της πρωτεύουσας απέναντι στη Rizzla Κρακοβίας με σκορ 8-2 και δείχνει και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο α‘ γκρουπ δυναμικότητας πάντως, εκτός από εκείνη βρίσκεται η πρωταθλήτρια Κύπρου ΣΠΕ Στροβόλου η οποία μετά το περσινό χάλκινο μετάλλιο φαίνεται αποφασισμένη να ανέβει κι άλλο ένα επίπεδο, η Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης, τα Λυκόσκυλα που έκαναν την μεγάλη έκπληξη φέτος αφήνοντας στην 2η και 3η θέση τα φαβορί Ευαγόρα και Respect και η πρωταθλήτρια Ηρακλείου Just Cavali που μετά τη συμμετοχή της πέρσι και πρόπερσι στην τελική Φάση θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπέρα και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Το point system που καθορίζει τα γκρουπ δυναμικότητας λαμβάνει υπόψιν του 3 κριτήρια τα οποία είναι η κατάταξη στην πόλη κάθε ομάδας, το ποσοστό συμμετοχής ομάδων της πόλης έναντι των άλλων πόλεων και η πορεία της ομάδας την περσινή και προπέρσινη σεζόν.

Ο μεγάλος τελικός Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Sports World του Αγίου Κοσμά στις 20:15 με πάρα πολλά happenings να πλαισιώνουν το event που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον για όλες τις ηλικίες.

Ενδεικτικά αναφέρεται η παρουσία εκατοντάδων κόσμου – και φυσικά η είσοδος είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό, το τρομερό ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρει ο Μεγάλος Τελικός του Πανελλήνιου, το All Star Game με τους κορυφαίους παίχτες που αγωνίστηκαν στην Αθήνα, Μασκότ, μαζορέτες, DJ και πολλή μουσική, κληρώσεις με σημαντικής αξίας δώρα για το κοινό, live concert από τους The Funkey, free style soccer show της Red Bull από τον Πρωταθλητή Ελλάδος Άλεξ Πιτσαλίδη, βεγγαλικά, απονομές, τηλεοπτική κάλυψη από 5 περιφερειακά κανάλια με αποτέλεσμα να μεταδοθεί εικόνα σε κάθε πλευρά της Ελλάδας (Star Κεντρικής Ελλάδος, TRT, Super B, Κύδων, ΟΡΤ TV) κ.ά.

Το Ν’JOY, ο χορηγικός πρωτεργάτης της διοργάνωσης, η κινητήριος δύναμη του μηχανισμού του N’JOY UNI-League θα είναι οπωσδήποτε εκεί την Κυριακή! Θα δροσίσει το κοινό με άφθονο φρέσκο σοκολατούχο γάλα και θα αποδείξει γιατί είναι η πιο αγαπημένα μάρκα της κατηγορίας της φοιτητές!

Πέραν του μεγάλου χορηγού και η RED BULL δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή και τα κορίτσια του θα φροντίσουν να δώσουν φτερά σε παίχτες και θεατές!

Τέλος, ο Όμιλος Ξυνή που είναι ο χορηγός εκπαίδευσης της διοργάνωσης θα είναι εκεί για να δώσει τις υποτροφίες ύψους 4.000€ σε καθέναν από τους παίχτες της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας ως έπαθλο και ανταμοιβή για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Υπενθυμίζεται ότι το N’JOY UNI-League είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας και της Κύπρου στην EMF – European Minifootball Federation και οι ομάδες έχουν ένα κίνητρο ακόμα να τα δώσουν όλα ενόψει του miniEURO 2012 MOLDOVA, 26-29 Σεπτεμβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube