...με δροσερές γευστικές απολαύσεις και μοναδικές ποικιλίες καφέ!

Αυτό το καλοκαίρι τα Starbucks μας προσκαλούν να «ταξιδέψουμε» γευστικά δοκιμάζοντας απολαυστικά however-you-want-it frappuccino ροφήματα και αποκλειστικές ποικιλίες καφέ!

Όσοι διαλέξουν however-you-want-it frappuccino ροφήματα, θα απολαύσουν υψηλής ποιότητας υλικά και διαφορετικές, προσωποποιημένες επιλογές, καθώς μπορούν να επιλέξουν:

•Ένταση καφέ: extra καφέ ή ντεκαφεϊνέ
•Γάλα: πλήρες, άπαχο ή γάλα σόγιας
•Γεύση: βανίλια, καραμέλα, μόκα, φουντούκι, καρύδα
•Light: κάνοντας το ρόφημά τους ακόμα πιο ελαφρύ

Τα Starbucks προτείνουν για αρχή….

Extra Coffee Caramel Frappuccino: Για όσους προτιμούν περισσότερη …ένταση στο ρόφημά τους, τα Starbucks προτείνουν το Extra Coffee Caramel Frappuccino. Συνδυάζει αρμονικά Starbucks Frappuccino καφέ, σιρόπι καραμέλας και φρέσκο γάλα αναμεμειγμένα με πάγο και επικάλυψη από πλούσια σαντιγί και σος καραμέλας!

ΝΕΟ! Mocha Cookie Crumble Frappuccino: Πλούσια σος μόκας, σιρόπι με γεύση βανίλιας και κομμάτια σοκολατένιου μπισκότου, αναμειγνύονται με Starbucks Frappuccino καφέ, φρέσκο γάλα και πάγο, δημιουργώντας ένα λαχταριστό συνδυασμό. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με σαντιγί, σος μόκας και κομματάκια σοκολατένιου μπισκότου στην κορυφή!

Soy Strawberries & Cream Frappuccino: Το καλοκαιρινό αγαπημένο ρόφημα χωρίς καφέ, επιστρέφει στα Starbucks και υπόσχεται να ενθουσιάσει. Αγαπημένος κρεμώδης συνδυασμός σος από ζουμερή φράουλα, γάλα σόγιας και πάγο με επικάλυψη πλούσιας σαντιγί.

Για τους λάτρεις του καφέ, η ιδανική επιλογή είναι ο Starbucks Tribute Blend: Χαρμάνια από την Παπούα-Νέα Γουινέα και την Κολομβία ενώνονται με παλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα και κόκκους από την Αιθιοπία που στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο για να δημιουργήσουν αυτόν τον ξεχωριστό καφέ με την πικάντικη γεύση μούρων και τις νότες κερασιού. Το γεμάτο σώμα του και η μέτρια οξύτητα αναδεικνύονται άψογα αν συνδυαστεί με γεύσεις μούρων, σοκολάτας και μπαχαρικών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube