Ανδρική σειρά με ξεχωριστό, άνετο στυλ, cool, νεανική διάθεση και casual αισθητική.

Άνετες γραμμές και διαχρονικό στυλ για όσους αναζητούν άψογο σχεδιασμό, τέλεια εφαρμογή και ποιότητα, χαρακτηρίζουν την ανδρική σειρά των Gap και αυτό το Καλοκαίρι, που περιλαμβάνει κλασσικά και graphic t-shirt, denim, khakis, βερμούδες και πρωτότυπα καλοκαιρινά αξεσουάρ.

Πρωταγωνιστής το t-shirt: ποιοτικό, από αγνό βαμβάκι, κλασικό και σύγχρονο, άνετο και με άψογη εφαρμογή. Για κάθε στυλ, σε κάθε ηλικία, το t-shirt ήταν και παραμένει απαραίτητο ρούχο για το καθημερινό ανδρικό ντύσιμο. Σε 64 διαφορετικές επιλογές, με λαιμόκοψη ή v-neck, εξωτερικές τσέπες, graphics, Gap logo ή χωρίς, μονόχρωμα σε διαφορετικούς χρωματισμούς και patterns, τα Gap t-shirt από €12,95, απογειώνουν το casual ανδρικό ντύσιμο και γίνονται το απόλυτο must του καλοκαιριού. Για πιο classic εμφανίσεις, τα Gap προτείνουν 27 διαφορετικές επιλογές polo shirts: μονόχρωμα, ριγέ ή washed polo, με Gap logo ή χωρίς από €24,95.

Για εκείνους που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους khakis η Gap, με παράδοση στο καθημερινό μπεζ παντελόνι, προτείνει casual, αλλά και colored pants για ενδυματολογικούς πειραματισμούς. Classic, Tailor ή Vintage σειρά, σε straight, slim ή relax γραμμή, είναι ιδανικά για κάθε στυλ και περίσταση και διαχρονικά, όχι μόνο για το σχεδιασμό, αλλά και για την ποιότητά τους. Κhakis σε κλασικό μήκος ή φορεμένα πιο χαλαρά, με γυρισμένα ρεβέρ, με polo t-shirt ή πουκάμισο ή ένα Light αντιανεμικό μπουφάν, για τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού, ολοκληρώνουν μια casual εμφάνιση.

Στην καλοκαιρινή σειρά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι βερμούδες. Οι ανδρικές Gap βερμούδες, khakis, cargos με τσέπες, denim ή καρό έχουν χρώμα, άνεση και τέλεια εφαρμογή, ενώ συνδυάζονται άψογα με t-shirt και καρό ή μονόχρωμο πουκάμισο, με γυρισμένα μανίκια.

Στυλιστικές πινελιές συμπληρώνουν το ανδρικό ντύσιμο στα Gap, με διαχρονικά καπέλα τύπου Panama, ζώνες-ιμάντας, ανδρικά μαγιό σε όμορφα σχέδια και φωτεινές αποχρώσεις και Navy Canvas τσάντες για πρακτικές, με ιδιαίτερο στυλ, εμφανίσεις και στην παραλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube