Ένα διαζύγιο που έμοιαζε σχεδόν δεδομένο, αυτό του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να μην πραγματοποιηθεί.

Τις τελευταίες ημέρες όλα έδειχναν πως ο Σουηδός αμυντικός δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και πως μετά το καλοκαίρι θα έψαχνε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο δείπνο που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον κεντρικό αμυντικό του συλλόγου και εκεί φάνηκε να υπάρχει… κοινός τόπος. Κουβέντα για το οικονομικό μέρος δεν υπήρξε, όμως από τη συμπεριφορά και μόνο του Μέλμπεργκ και τη συμμετοχή του στα κοινά διαφαίνεται ότι πλέον το σενάριο περί παραμονής του δεν είναι τόσο μακρινό όσο αρχικά πιστεύαμε.

Από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, πάντως, ξεκαθαρίζουν πως οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Σουηδός και του χρόνου είναι περίπου όσες ισχύουν και για τους υπόλοιπους παίκτες των οποίων τα συμβόλαιο λήγουν, δηλαδή τους Μοντεστό, Πάντελιτς και Ιμπαγάσα. Ειδικά για τον τελευταίο, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον μάνατζέρ του, ο οποίος βρέθηκε στο δείπνο της ομάδας. Ένα έκτακτο περιστατικό όμως, τον ανάγκασε να επιστρέψει στην Ισπανία, οπότε εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Φαβορί ο Πασιένσια

Στο μέτωπο του προπονητή τώρα, ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραμένει ο βασικός στόχος. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται σε… σαφάρι σε Ιβηρική και πως ουσιαστικά ο επόμενος τεχνικός της ομάδας συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να μιλά ισπανικά ή πορτογαλικά. Μάλιστα, ο Σέρβος θα έχει ραντεβού με τον Πιασένσια, το οποίο δεν θα είναι και το μόνο.

Πάμε… Άχενκιρχ

Στο αθλητικό κέντρο του Άχενκιρχ θα πραγματοποιηθεί η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επιμένουν… αυστριακά, όμως αντί για το κλασικό Ζέεφελντ, θα βρεθούν για πρώτη φορά σε άλλη περιοχή. Κοβάσεβιτς και Δουρέκας επιθεώρησαν το προπονητικό κέντρο αλλά και το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων», πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου.

Πάρε κόσμε

Πολιτική χαμηλών τιμών και προνομίων θα ακολουθήσει η ΠΑΕ στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας. Η παρουσίαση των νέων διαρκείας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα και τότε θα δοθούν στη δημοσιότητα και λεπτομέρειες για κλιμακωτές μειώσεις στις τιμές. Το πιο εντυπωσιακό πάντως, αφορά τους πιστούς που από το 2004 είναι σταθερά κάτοχοι διαρκείας. Όσοι λοιπόν ανανεώσουν για ακόμη δύο χρόνια και συμπληρώσουν έτσι δεκαετία, μεταξύ άλλων, θα μπορούν να δουν το όνομά τους γραμμένο στη συγκεκριμένη θέση. Κάτι που συμβαίνει άλλωστε, στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος»

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»

Παγκάκης: «Παίζει πολλά απόψε ο Παναθηναϊκός, έχει την αύρα να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Λόβρεν: «Ο τρόπος που με αγκάλιασε ο ΠΑΟΚ με έκανε να νιώσω σαν να είμαι τρία χρόνια εδώ»

ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο όριο των καρτών

Stoiximan Super League: Το ντέρμπι των «πρέπει» στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ που κυνηγάει την πρωτιά