Την άποψή ότι ο συμπαίκτης του στην Λίβερπουλ, Άντι Κάρολ, έχει θέση στην εθνική Αγγλίας ενόψει του Euro 2012, εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός των «ρεντς» θεωρεί ότι 23χρονος επιθετικός τα έχει πάει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και ότι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Ρόι Χότζον, θα πρέπει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

«Τους τελευταίους δυο μήνες ο Άντι έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα πρέπει να παίξει με την εθνική Αγγλίας στο Euro. Στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι ήταν εξαιρετικός. Με το που μπήκε στο παιχνίδι άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμασταν και ήμασταν πολύ καλύτεροι μετά την είσοδό του», τόνισε χαρακτηριστικά ο μέσος της Λίβερπουλ.

Ο Τζέραρντ δεν περιορίστηκε μόνο στον Κάρολ, αλλά μίλησε και για την φάση που συζητήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι, όπου ο βοηθός έκρινε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή. «Ήταν μία πολύ δύσκολη φάση και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ήταν ή όχι γκολ. Συνέχεια διαφωνούμε για το αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία, ώστε να έχουν βοήθεια οι διαιτητές. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο θα γίνουν κι άλλες τέτοιες φάσεις για να σχολιάζουμε μετά τους αγώνες».

Όσον αφορά την φετινή πορεία της Λίβερπουλ, ο 32χρονος Άγγλος, σχολίασε ότι ήταν μία κακή χρονιά, στην οποία, όμως, κατέκτησαν ένα τρόπαιο. Ωστόσο, πρόσθεσε, ότι με την προσθήκη νέων παικτών, η ομάδα του θα μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube