Το Athens Metro Mall, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ταξίδι με Ένα Βιβλίο» συγκέντρωσε με επιτυχία 1.500 βιβλία τα οποία θα διατεθούν για τη δημιουργία βιβλιοθήκης σε τοπικούς φορείς στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου. Οι επισκέπτες του Athens Metro Mall συμμετέχοντας ενεργά στη δράση «Ανακύκλωση Βιβλίων» δώρισαν βιβλία τους για να διατεθούν προς κοινωφελή σκοπό.

Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν με τη συμβολή των επισκεπτών του Κέντρου σε συνδυασμό με τη συνδρομή του Athens Metro Mall θα διατεθούν για τη δημιουργία βιβλιοθήκης στο Γυμναστικό Σύλλογο Αγ. Δημητρίου ΚΡΟΝΟΣ, το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου, το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου και το 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Αγ. Δημητρίου.

Εστιάζοντας στον τομέα της εκπαίδευσης και έχοντας ως κεντρικό άξονα τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το Athens Metro Mall θα συνεχίσει να συμμετέχει σε ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα που βοηθούν έμπρακτα τους κατοίκους της περιοχής και την κοινωνία στο σύνολό της.

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 85 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube