Μην χάσετε το Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ ( 18.00, Τηλεάστυ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

-Τον απόηχο του Κυπέλλου που κατέκτησε ο Ολυμπιακός το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ απέναντι στο μαχητικό Ατρόμητο στο «αντίο» του Ερνέστο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο αλλά και τον λουλουδοπόλεμο στα μπουζούκια όπου γιορτάστηκε το ντάμπλ.

-Πώς «κλείδωσε» οριστικά η συμφωνία του Αλαφούζου με τον Τζίγγερ για την μεταβίβαση των μετοχών η οποία θα επικυρωθεί την επόμενη των εκλογών στην Γενική Συνέλευση του «τριφυλλιού».

-Την κοινή παρουσία των: Ντέμη-Νοτιά στο ετήσιο χορό του κλαμπ της Νέας Υόρκης που σηματοδοτεί την επιστροφή του πρώην προέδρου της Ενωσης στα διοικητικά της ΑΕΚ.

-Τα γκολ από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Football league αλλά και από την νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στην Ζάκυνθο (1-0) που τον διατήρησαν στην κορυφή της βαθμολογίας στην Football league 2.

-Πως ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 66-87 και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 του Μπάσκετ αλλά και εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το ΝΒΑ.

-Την «χρυσή» ισοπαλία ( 21-21) του Διομίδη Άργους απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που έδωσε στους Αργίτες την πολυπόθητη πρόκριση στον «διπλό» τελικό του Τσάλεντς Καπ για 2η φορά στην ιστορία του Ελληνικού Χάντμπολ.

-Το κάζο με την αναβολή του 5ου τελικού στο Βόλεϊ αλλά και το 2-0 του ΠΑΟ απέναντι στην ΑΕ Πατρών που φέρνει το «τριφύλλι» μια ανάσα από την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

-Πως η Βουλιαγμένη νίκησε τον Ολυμπιακό ( 8-7) στον Λαιμό και πήρε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι-οφ.

-Την προαναγγελία του ντέρμπι στο Μάντσεστερ που θα κρίνει και τον πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ για την σαιζόν 2011/12.

-Το χατ τρικ του Τόρες στο επιβλητικό 6-1 επί της ΚΠΡ, την 7αρα της Μπάρτσα επί της Ράγιο, τις 4αρες της Μίλαν και της Γιουβέντους , το 2-1 της Λιλ του Αζάρ απέναντι στην Παρί, το 2ιπλό τίτλου του Άγιαξ επί της Τβέντε αλλά και τους πανηγυρισμούς της Πόρτο για το πρωτάθλημα μετά το χθεσινό 2-2 της Ριο Αβε με την Μπενφίκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube