Ούτε 17-18 ημέρες δεν απομένουν για τα τελικά της κάθε πόλης! Η πιο κρίσιμη καμπή του N’JOY UNI-League είναι τώρα και οι ομάδες προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να ανταπεξέλθουν τώρα που κάθε απώλεια μετράει. Τα λάθη πια δεν συγχωρούνται. Και είναι γεγονός πως φέτος είναι η σεζόν των εκπλήξεων.

Όλα τα μεγαθήρια έχουν γκελάρει φέτος σε κάποια στροφή του πρωταθλήματος, όμως τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Οι δυνατές ομάδες ατσαλώνονται κυρίως πνευματικά και προσπαθούν να διατηρήσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους με πρώτο στόχο τη συμμετοχή στα Πανελλήνια Τελικά και εν συνεχεία την κατάκτηση του τοπικού τίτλου. Αυτά για τώρα, γιατί μετά έρχεται και η Ευρώπη από Σεπτέμβρη για κάποιους λίγους καλούς και τυχερούς. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα γίνει υπερπροσπάθεια από όλους ιδιαίτερα σε μικρό χρονικό διάστημα!

Μπορεί κάποιες ομάδες να φαντάζουν φαβορί, όμως κυρίως στις πόλεις της περιφέρειας που είμαστε κατά μέσο όρο σε φάση προημιτελικών θα αποφύγουμε τις αναφορές σε ονόματα. Όσον αφορά την Αθήνα, αυτή τη στιγμή που μπαίνουμε στους 32 (με μονές συναντήσεις) τα θεωρητικά φαβορί είναι ομάδες με παράδοση, πείρα και με τα καλύτερα στατιστικά στη φετινή σεζόν. Αρκεί ένα από αυτά τα 3 για να χρηστεί μία ομάδα φαβορί. Έτσι θα τολμήσουμε να αναφέρουμε κάποια από αυτά, που είναι η Λούκυ Λούκ, οι Amigos, οι Ramrod 2, οι Γεννίτσαροι, οι Άμπαλοι, η Rizzla Κρακοβίας, η Only Pro και η Real Math. Βεβαίως αυτές είναι μόνο 8 ομάδες και είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και ικανές για την έκπληξη... Ας περιμένουμε λίγο ακόμα με κομμένη την ανάσα για τα πρώτα νοκ άουτ!

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ετοιμάζεται και η Red Bull να δροσίσει κόσμο! Τα ψυγεία έχουν αρχίσει και γεμίζουν και στα τελικά κάθε πόλης αλλά και φυσικά στα Πανελλήνια Τελικά, το πιο δημοφιλές energy drink του κόσμου θα γίνει και πάλι η πρώτη επιλογή στις αναζητήσεις των παιχτών. Η σχέση πάθους που χτίζει η Red Bull με το N’JOY UNI-League είναι παραπάνω από πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσει να χτίζεται για τουλάχιστον 3 ακόμα χρόνια.

Και μιας και αναφερθήκαμε στα χορηγικά ζητήματα, πώς να μην αναφερθούμε στο σημαντικότερο νέο της βδομάδας που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στην Διοργάνωση και τη ΦΑΓΕ και για το επόμενο έτος. Το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό...

Το N’JOY UNI-League αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation)εκπροσωπώντας τη χώρα μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube