Στη Μύθος Ζυθοποιία υποδεχόμαστε τη νέα πρωταγωνίστρια της φετινής χρονιάς στην αγορά της μπύρας. Υποδεχόμαστε, τη νέα star Kaiser Blonde.

Η κορυφαία μπύρα Kaiser, που εμπιστεύονται και αγαπούν χιλιάδες καταναλωτές, δημιουργεί μία νέα κατηγορία μπύρας, την κατηγορία Blonde, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην απόλαυση.

Σας παρουσιάζουμε τη βελούδινη πλευρά της αγαπημένης μας Kaiser.

Η νέα Kaiser Blonde αποτελεί μία ξεχωριστή καινοτομία της οικογένειας Kaiser: η ζυθοποίηση της σε χαμηλή θερμοκρασία δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα μοναδικό υγρό Kaiser. Με φρουτώδες άρωμα, γεύση περισσότερο γλυκιά και λιγότερο πικρή, και απαλή βελούδινη γεμάτη στο στόμα επίγευση. Ανοίγουμε νέους ορίζοντες στην απόλαυση και προσφέρουμε μία ποιοτική καθημερινή μπύρα. Μία εναλλακτική ξανθιά μπύρα που συνδυάζεται ιδανικά με ελαφριές γαστρονομικές γεύσεις και καταναλώνεται ευχάριστα σε κάθε περίσταση κάθε μέρα.

Με κυρίαρχο το μπεζ και χρυσό χρώμα τόσο στο περιλαίμιο όσο και στην ετικέτα, η μοναδική εμφάνιση της Kaiser Blonde μετατρέπει το καθημερινό σας τραπέζι σε «πρεμιέρα» γεύσεων, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό αέρα και κάνοντας την απόλαυση καθημερινή συνήθεια!
Γιατί χωρίς το όνομα Kaiser…θα ήταν ακόμα μία ξανθιά μπύρα!

Η Kaiser Blonde είναι εδώ και είναι έτοιμη να διεκδικήσει επάξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές σας!

Σχετικά με τη Μύθος Ζυθοποιία:
H Μύθος Ζυθοποιία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Carlsberg. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παράγει τις μπύρες Mythos, Kaiser, Kaiser Double Malt και Henninger, τις οποίες και διανέμει στη χώρα μας. Ειδικά σε ότι αφορά την μπύρα Mythos, την πρώτη αυθεντικά ελληνική μπύρα, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί τη μοναδική ελληνική μάρκα μπύρας που εξάγεται σε περίπου 30 χώρες και έχει επώνυμη ζήτηση και φανατικούς θαυμαστές. Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: την δανέζικη Carlsberg, την μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και την γαλλική Kronenbourg 1664, διευρύνοντας έτσι την ελληνική αγορά μπύρας και εκπαιδεύοντας τον έλληνα καταναλωτή σε νέες, ποιοτικές γεύσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube