Ο.Κ. σίγουρα μπορεί να μην περιμένατε ένα τέτοιο θέμα στο Sport-fm.gr. Ίσως το βρίσκετε λίγο …φλώρικο. Αλλά αν δείτε τις σκηνές της νέας ταινίας «StreetDance 2» που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς από την Audiovisual θα αναθεωρήσετε καθώς μιλάμε για εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες επιπέδου πραγματικών …αθλητών! Για να μην αναφέρουμε τα κορμιά των πρωταγωνιστριών…

Παρακολουθήστε, λοιπόν, τι παρακάτω σκηνές λίγο πριν η συνέχεια του «Streetdance» κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες (Μ. Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012).





Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας των Μαξ Γκιούα και Ντάνια Πασκίνι
Ο χορευτής του streetdance, Ας (Φαλκ Χέντσελ), μαζί με το νέο του φίλο, Έντι (Τζορτζ Σάμσον), ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη για να συγκεντρώσουν τους καλύτερους streetdancers σε μια δυνατή ομάδα χορευτών, με στόχο να κερδίσουν τους Invincible. Στην πορεία όμως ο Ας συναντά και τον έρωτα, στο πρόσωπο της πανέμορφης χορεύτριας της σάλσα, Εύα (Σοφία Μπουτέλα). Το αποτέλεσμα είναι μια τολμηρή ταινία γεμάτη ένταση, συναίσθημα και απίστευτες χορογραφίες, που συνδυάζουν το latin και το streetdance σε 3D.

Δείτε το επίσημο trailer:



Περισσότερα εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube