Με τον Χρήστο Καλαντζή να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Κέρκυρας, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική, με τους Γκαλίνοβιτς, που έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη και Μπάρκογλου, που έχει υποστεί τενοντίτιδα, να συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Οι παίκτες του Τίμου Καβακά θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής στις 11.00 στον Πλάντραφο.

Εν τω μεταξύ, το βραβείο «Best Goal» για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ και το οποίο ψηφίστηκε καλύτερο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε την Πέμπτη ο Θανάσης Τσίγκας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στις Αλυκές Ποταμού και την απονομή έκανε ο προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου, Γιάννης Χονδρογιάννης.

«Να σε συγχαρώ για το πανέμορφο γκολ που σημείωσες και να σου ευχηθώ κι άλλες, παρόμοιες στιγμές και επιτυχίες. Τόσο προσωπικά, όσο και για την ομάδα. Πάνω απ’ όλα, να είσαι γερός και δυνατός», ευχήθηκε ο παλαίμαχος άσος των Φαιάκων, με τον Έλληνα επιθετικό, από την πλευρά του, να ευχαριστεί και να επισημαίνει τα εξής: «Μακάρι αυτό το όμορφο γκολ να έδινε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς. Δεν έγινε, αλλά μας επιτρέπει να "αναπνέουμε", ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνουμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και την κόρη μου, καθώς, βεβαίως, και στην ομάδα. Μακάρι να σταθούμε τυχεροί και στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της παραμονής».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube