Με μια απογευματινή προπόνηση στον Πλάντραφο συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα του Τίμου Καβακά περιελάμβανε φυσική κατάσταση και τακτική. Όλοι προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Τίμο Βέντσελ, που έκανε ατομικό και του Γκουστάβο, που συνέχισε τη θεραπεία του.

Το «παρών» έδωσαν και οι Τάκης Τσακαλίδης (γυμναστής) και Γιώργος Μουντάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), με την ένταξη των οποίων ολοκληρώθηκε η στελέχωση του νέου προπονητικού επιτελείου.

Η ανακοίνωση για τα νέα μέλη:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Τάκη Τσακαλίδη (γυμναστή) και Γιώργο Μουντάκη (προπονητή τερματοφυλάκων)».

Οι «Φαίακες» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με μια πρωινή προπόνηση στον Πλάντραφο στις 11:00.

Τέλος, στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την «Ένωση».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με την ΑΕΚ (1/4, 19.00) για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ. Οι τιμές τους, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

>ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ
>ΘΥΡΕΣ 2,3: 20 ευρώ
>ΘΥΡΑ VIP: 40 ευρώ

Η διάθεσή τους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα στις Αλυκές Ποταμού (10.30 - 18.30) και, την ημέρα του ματς, από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube