Σαν να μην έφταναν στην Κέρκυρα η… πανωλεθρία από τον ΠΑΟΚ (4-0), το πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ, ΟΦΗ εντός και Ολυμπιακό και Άρη εκτός έδρας, ήρθε και ο τραυματισμός του Γκουστάβο, να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα.

Οι Φαίακες πρέπει να κάνουν το… θαύμα για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία, δεδομένου ότι βρίσκονται στην προτελευταία θέση, απέχοντας ένα βαθμό από τον 14ο Παναιτωλικό και τρεις από τον 13ο Εργοτέλη.

Στο δύσκολο έργο της διεκδίκησης της παραμονής ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκουστάβο, ο οποίος στην αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε με το ιατρικό επιτελείο να φοβάται για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν την κατάστασή του, ωστόσο η επιστροφή του προν το τέλος της σεζόν φαίνεται δύσκολη.

Ακόμη, ο Ισπανός τεχνικός για τον… πρώτο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ (1/4) δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βέντσελ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube