Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της Κέρκυρας, για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ (25/3). Τις υπηρεσίες του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, θα στερηθεί ο τεχνικός των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια.

Οι Φαιάκες θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εν λόγω αναμέτρηση, δεδομένης της βαθμολογικής κατάστασης που βρίσκονται. «Σύμμαχος» στο δύσκολο έργο της Κέρκυρας, είναι η επιστροφή του Ηλία Ιώαννου, ο οποίος ακολούθησε τις δύο τελευταίες προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς.

Στον αντίποδα βρέθηκε ο Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο, Οσμάν Αμπτούλ.

Οι 19 εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού είναι οι εξής: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαρτίν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Ερίθε, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Βενέτης, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου, Χαμπλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube