Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος, λίγες μέρες μετά τον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να πάρει τη νίκη για το πρωτάθλημα και να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη οι Ακρίτες θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό τους σερί. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Ατρόμητος:

Η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για τον Ατρόμητο, ο οποίος στο μυαλό του έχει μόνο την Ξάνθη. Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να συνεχίσουν το καλό τους σερί στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα να διατηρηθούν και στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος.

Εκτός από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες θα είναι ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και το πρόβλημά του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στην αποστολή επέστρεψε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ακρίτες, καθώς ο Γιώργος Δώνης θέλει να τον υπολογίζει και για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Νάστο, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Σφακιανάκη, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκο, Μπάλλα, Καραγκούνη, Καραμάνο, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτο, Γιαννούλη και Οικονόμου.

Ξάνθη:

Ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από τις επτά συνεχόμενες ήττες είναι το ζητούμενο για την Ξάνθη και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να παίξουν κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε στους παίκτες του τις τελευταίες συμβουλές, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης. Η Ακριτική ομάδα επιθυμεί να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς μετρά εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα αποτελείται από 20 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μακρόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Στάσιακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Και το Λονδίνο κόκκινο, Ολυμπιακέ»: Στο… Bιg Ben οι ευρω-κούπες!

Τσακίρης: «Ο Ηλιόπουλος έκανε επίσκεψη στην ΕΠΟ και οι επισκέψεις δεν προγραμματίζονται»

Καραγεωργίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ λειτουργεί αποπροσανατολιστικά στην ομάδα»

«Κάνει το άσπρο μαύρο ο Λανουά - Να κρεμάσει τη σφυρίχτρα ο Σιδηρόπουλος»

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιάννης Παπαστεφανάκης!

«Πολλά υποσχόμενη εκκίνηση από τον σταρ του Youth League»: Διεθνής αποθέωση για τον Μουζακίτη

Πέντε επαγγελματικά συμβόλαια & δύο μεταγραφές στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού

Τα βρήκαν για συμβόλαιο μέχρι το 2027 Άρης και Μορόν!

Μεντιλίμπαρ: «Έτσι ζήσαμε την κατάκτηση του Conference - Άχρηστη η περίοδος της προετοιμασίας στο σημερινό ποδόσφαιρο»

Τι σημαίνει το «λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί» που είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον Μάκη Γκαγκάτση