Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 που προσέφερε σε 1 τυχερό επισκέπτη του sport-fm.gr ένα ταξίδι 4 ημερών για 2 άτομα στην Κύπρο μαζί με τα εισιτήρια του αγώνα, για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα προημιτελικά του UEFA Champions League!

Ο τυχερός νικητής που αναδείχθηκε μέσω της on air κλήρωσης στην εκπομπή «The Insiders» με τον Βασίλη Σαμπράκο είναι ο κύριος:

Νίκος Μανώλαρος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -236.

Οι δύο αναπληρωματικοί νικητές με σειρά προτεραιότητας, που προέκυψαν μέσω της κλήρωσης είναι οι:

- Βασίλειος Μπάμπος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -191 και
- Θωμάς Τσίκος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -586.

Ο μεγάλος νικητής θα μείνει με το/την φίλο/φίλη του στο πολυβραβευμένο, πεντάστερο St. Raphael Resort στη Λεμεσό για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό! Στην πανέμορφη Περιοχή της Αμαθούντας, μέσα σε 43.000 τετραγωνικά καταπράσινων κήπων και θα παρακολουθήσει από κοντά τη σπουδαιότερη αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στους αστέρες της Ρεάλ!

Όλα μία προσφορά του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, που μας προσκαλεί σε ένα νησί ιδανικό, όλες τις εποχές του χρόνου. Φρέσκιες μεσογειακές γεύσεις, καθαρές παραλίες, ηλιοθεραπεία, ψάρεμα και ατελείωτη διασκέδαση στο πιο κοντινό εξωτικό νησί, με 15 πτήσεις την ημέρα να συνδέουν την Ελλάδα με την Κύπρο!

Κύπρος στην καρδιά μας!

Το δώρο

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού προσφέρει:

- Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από Ελλάδα προς Κύπρο μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

- Δωρεάν μεταφορά από το Αεροδρόμιο της Κύπρου που θα επιλεγεί (Λάρνακας ή Πάφου) προς το ξενοδοχείο St. Raphael Resort 5 αστέρων που προσφέρει τη διαμονή και το αντίστροφο, κατά την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης του νικητή και του συνοδού του στην / από την Κύπρο, αντίστοιχα.

- Δύο (2) εισιτήρια για τον Αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης που θα γίνει στην Λευκωσία για την φάση των «8» του Champions League.

- Δωρεάν μεταφορά από τη Λεμεσό στο γήπεδο στη Λευκωσία την ημέρα του αγώνα.

Το ξενοδοχείο 5*, St. Raphael Resort στην Λεμεσό προσφέρει:

- 1 δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 3 διανυκτερεύσεις, δώρο το οποίο ο νικητής μαζί με το συνοδό του θα μπορούν να εξαργυρώσουν τους στα πλαίσια του αγώνα που θα δώσει το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.


Όροι συμμετοχής

Ο NovaΣΠΟΡ FM του Οργανισμού Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Α.Ε. (στο εξής Διοργανωτής) προκηρύσσει διαγωνισμό με τους πιο κάτω όρους:

1. Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.
2. Στο διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν οι εργοδοτούμενοι και οι σύζυγοι και συγγενείς τους μέχρι 3ου βαθμού των εταιρειών Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε., Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και St. Raphael Resort.
3. Για τη συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.
4. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, απαιτείται μόνον η συμπλήρωση και αποστολή της ηλεκτρονικής φόρμας που φιλοξενείται στον ιστότοπο www.sport-fm.gr και μόνον κατά το διάστημα από την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στις 11:00 έως και την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00. Καμία συμμετοχή, που θα ληφθεί εκτός των παραπάνω αναφερομένων χρονικών ορίων δεν θα γίνει δεκτή. Κάθε συμμετέχων, οφείλει να συμπληρώσει όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας δηλώνοντας τα ακριβή και πραγματικά στοιχεία, που ζητούνται, ενώ κάποιος μπορεί να συμμετέχει στη κλήρωση όσες φορές θέλει. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί κάθε άκυρη ή λάθος συμμετοχή και να απορρίψει οποιονδήποτε συμμετέχοντα παραβαίνει τους όρους της μεγάλης κλήρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής μηνυμάτων ‘spam’ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της εταιρείας Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε. την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, on air, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής ζώνης 18:00-19:00 και θα αναδείξει ένα (1) τυχερό νικητή που θα παραλάβει το δώρο του διαγωνισμού που περιγράφεται κατωτέρω καθώς και έναν αναπληρωματικό νικητή που θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το δώρο σε περίπτωση κωλύματος του πρώτου νικητή.
5. Το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων για τα κατωτέρω:
- Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από Ελλάδα προς Κύπρο μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.
- Δωρεάν μεταφορά από το Αεροδρόμιο της Κύπρου που θα επιλεγεί (Λάρνακας ή Πάφου) προς το ξενοδοχείο που θα προσφέρει τη διαμονή και το αντίστροφο, κατά την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης του νικητή και του συνοδού του στην / από την Κύπρο, αντίστοιχα.
- Δύο (2) εισιτήρια για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα γίνει στην Λευκωσία για την φάση των «8» του Champions League.
- Δωρεάν μεταφορά από τη Λεμεσό στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία την ημέρα του αγώνα.
- 1 δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 3 διανυκτερεύσεις στο St. Raphael Resort στη Λεμεσό, δώρο το οποίο ο νικητής μαζί με το συνοδό του θα μπορούν να εξαργυρώσουν τους στα πλαίσια του αγώνα που θα δώσει το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.
Η υποχρέωση και ευθύνη του Διοργανωτή εξαντλείται στην ενημέρωση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού για το νικητή και δεν συνεπάγεται την ανάληψη οποιασδήποτε άλλης ευθύνης σχετικώς.
Ο νικητής υποχρεούται να μεριμνήσει για κάθε απαιτούμενο ταξιδιωτικό έγγραφο προκειμένου να είναι σε θέση να υλοποιήσει το ταξίδι. Επίσης υποχρεούται να υπογράψει κάθε σχετικό έγγραφο που του ζητηθεί για την απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοργανωτή αναφορικά με την εκτέλεση του ταξιδιού.
6. Ο Διαγωνισμός αρχίζει την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στις 11:00 και λήγει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00.
7. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήμα ούτε να ανταλλαγεί με άλλα.
8. Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού παραιτείται από τυχόν έσοδα που μπορεί να προκύψουν λόγω συμμετοχής του κοινού.
9. Το δώρο θα παραληφθεί μόνο από τον ίδιο το νικητή. Σε περίπτωση ανηλίκου ο νικητής αυτός θα πρέπει να συνοδεύεται από το γονέα ή κηδεμόνα του.
10. Ο Διοργανωτής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το προωθητικό πρόγραμμα ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.
11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των νικητών στα ΜΜΕ του Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
12. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών του παρόντος διαγωνισμού.
13. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
14. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00 ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύει το Διοργανωτή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή άλλως πως.
15. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.
16. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τη συμμετοχή του νικητή και του συνοδού του στο δώρο. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημιά και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube