Μια μέρα μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης οι παίκτες του Ατρόμητου προπονήθηκαν την Πέμπτη και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε και πάλι αποστολή, αυτή την φορά για τη Ξάνθη. Μοναδικό πρόβλημα ο Ζουέλα, ο οποίος μένει εκτός αποστολής.

Εκτός από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες θα είναι ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και το πρόβλημά του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Έτσι δεν συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα. Παράλληλα πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπρίτο, ο οποίος όμως δεν έχει κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά.

Στην αποστολή επέστρεψε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ακρίτες, καθώς ο Γιώργος Δώνης θέλει να τον υπολογίζει και για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Νάστο, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Σφακιανάκη, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκο, Μπάλλα, Καραγκούνη, Καραμάνο, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτο, Γιαννούλη και Οικονόμου.

Τέλος μια ακόμη επίσκεψη σε σχολείο του Περιστερίου πραγματοποίησε η ομάδα μας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη στο γήπεδο Περιστερίου. Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών που τη αποτελούσαν οι Βέλιμιρ Ράντμαν, Θανάσης Καραγκούνης και Παναγιώτης Μπάλλας επισκέφθηκε στο 1o Επαγγελματικό Λύκειο Περιστερίου και δέχθηκε επίθεση...αγάπης από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Οι πιο… θερμόαιμοι έστησαν μάλιστα κερκίδα μέσα στο αμφιθέατρο που έγινε η εκδήλωση και φώναζαν συνθήματα για πρόκριση μέσα στη Τρίπολη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα, υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν αφίσες της ομάδας αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η επίσκεψη τους στο συγκεκριμένο Λύκειο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube