Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο και ψάχνει το τρίποντο για να κάνει άλμα σωτηρίας. Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες το μόνο που θέλουν είναι να διατηρηθούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Λεβαδειακός:

Με ήττα «μπλέκεται». Με νίκη κάνει άλμα σωτηρίας. Ο Λεβαδειακός δεν έχει πολλά περιθώρια για πολλές απώλειες και ψάχνει το τρίποντο κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Το Σάββατο (17/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του συλλόγου με τον Γιώργο Παράσχο να γνωστοποιεί την αποστολή των Βοιωτών στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μάνος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλο και Πόποβιτς.

Ατρόμητος:

Από την μία η πρόκληση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας. Από την άλλη υπάρχει σε τρεις μέρες ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι να διαλέξει κανείς; Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές προκειμένου να πάρουν ανάσες αρκετοί παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα στη θέση του τιμωρημένου Τόμας θα γυρίσει ο Ζουέλα, ενώ τη θέση του Ανγκολέζου αμυντικού θα πάρει ο Ιγκλέσιας στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα εκτός δεν αποκλείεται να μείνουν οι Μήτρογλου και Μπρίτο προκειμένου να είναι πιο φρέσκοι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι ο Ιτάνζ, επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Φυτανίδης, Ζουέλα στο κέντρο της άμυνας. Ιγκλέσιας, Πίτου και Σφακιανάκης στη μεσαία γραμμή και οι Επστάιν, Τάτος, πίσω από τον Αναστασάκο.

Οι 20 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Νάστος, Οικονόμου, Καραμάνος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Καραγκούνης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Φυτανίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube