Το νέο ASICS GEL-VOLT33 συνεργάζεται αρμονικά με το πόδι ενισχύοντας τη φυσική κίνησή σας και κάνοντας το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό.

Πώς συμβαίνει αυτό; Η συλλογή 33 της ASICS ονομάστηκε έτσι, για να αναδείξει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχουν τα μοντέλα της σειράς: το ανθρώπινο πέλμα το οποίο αποτελείται από 33 συνδέσμους. Τα μοντέλα της σειράς 33 είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να τους αναγνωρίζουν και να συνεργάζονται αρμονικά μαζί τους, ώστε η κίνηση του ποδιού σας κατά το τρέξιμο να είναι πιο φυσική, άνετη και να αισθάνεστε στήριξη και ευλυγισία. Και όλα αυτά σε ένα πολύ πολύ ελαφρύ παπούτσι.

Η χαμηλού προφίλ και πιο ευλύγιστη σόλα, προσδίδει πιο φυσική αίσθηση στην επαφή με το έδαφος, ενώ η φτέρνα μειωμένη κατά 10 χιλιοστά βοηθά το πόδι να έχει την καταλληλότερη βιο-μηχανική στάση. Αυτή η πιο αφαιρετική προσέγγιση δεν υστερεί σε στήριξη, ή ανθεκτικότητα. Το GEL™ Cushioning System και η ανθεκτική σόλα εξασφαλίζουν την προστασία του ποδιού σας χωρίς να προσθέτουν περιττό βάρος στο παπούτσι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.intersport.gr και το asics.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube