Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν (18 Μαρτίου) στην Αυστραλία.

Για αυτό και το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις αδυναμίες, τις φοβίες και μερικά από τα μυστικά των μεγάλων πρωταγωνιστών της Formula 1.

Μίκαελ Σουμάχερ… τα λόγια είναι περιττά…

Ο Μίκαελ Σουμάχερ χαλαρώνει με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα τσιγάρο, δεν μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τίτλους, βιβλίων, ταινιών, τραγουδιών…

Ωστόσο, σε αντίθεση με το πόσο δυνατός και αμείλικτος είναι εντός πίστας, ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, εκτός γκριντ μεταμορφώνεται και συγκινείται! Μάλιστα, η τελευταία ταινία που τον έκανε να κλάψει είναι η “Slumdog Millionaire”.

Στο σχολείο δεν ήταν και ο καλύτερος μαθητής, αφού θυμάται τους καθηγητές του να μην μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Στις αδυναμίες του –τις οποίες δεν κατονομάζει αμαρτίες- συγκαταλέγει το κάπνισμα και το πόκερ. Το ιδανικό πρωινό Κυριακής για τον Σούμι είναι να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του.

Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ πολλές φορές παίζει με τον φίλο του, Λούκας Ποντόλσκι.

Ακόμη, ο 43χρονος πιλότος είναι πρεσβευτής της UNESCO, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δωρίσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης, είναι εκπρόσωπος των πιλότων για την ασφάλεια των οδηγών, συμμετέχοντας σε διαφημιστικές καμπάνιες και όχι μόνο.

Μίκαελ Σουμάχερ: Mercedes, 7 Παγκόσμια Πρωτάθληματα (1994,1995,2000,2001,2002,2003,2004), 288 γκραν πρι, 91 καρό σημαίες, 68 πολ ποζίσιον, 1517 βαθμούς.

Ο Σούμι παίζει και Beach Soccer:



Αλλά και τραγουδάει…



Μπορείτε ακόμη να δείτε τα μυστικά των πιλότων της Red Bull, της McLaren και της Ferrari!

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube