Με μοναδικό στόχο το τρίποντο –ανάσα- Κέρκυρα και Λεβαδειακός θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Κέρκυρα:

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη τους αναμέτρηση οι «Φαίακες» πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από το Λεβαδειακό (4-3) και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει ελπίδες να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ισπανός τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, με χαρά συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βέντσελ και Αγρίτη, με τον Έλληνα επιθετικό να ξεπερνά την ίωση.

Μοναδική απουσία για την Κέρκυρα, αποτελεί ο Ερίθε, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, λόγω κίτρινων καρτών.

Η αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Βέντσελ, Ζιάμπαρης, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Γραμμόζης, Όσμαν, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μαρτίν, Μαζνόφ, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Καραλής και Ηλιάδης.

Λεβαδειακός:

Να διορθώσει τα λάθη που παρατήρησε στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση θέλει ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος στις δύο προπονήσεις δούλεψε πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, με τις γνωστές απουσίες, Λισγάρα και Ναπολεόνι, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube