Την ευκαιρία να αποκτήσουν τη φανέλα με την οποία η ΑΕΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 1994/95 στο Champions League δίνει εκ νέου στους φίλους της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η ελεύθερη διάθεσή της ξεκινά στις 7/3/2012 από τα aekshops και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.aek-shop.gr ή με φαξ στο 210-2525759 και 210-2525764, αποστέλλοντας την φόρμα παραγγελίας, όπως επίσης και τις Μπουτίκ στο Ο.Α.Κ.Α. (Θύρα 11 και VIP), στα πλαίσια του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Η εν λόγω φανέλα είχε τεθεί προς διάθεση νωρίτερα μέσα στη σεζόν, αλλά έγινε ανάρπαστη.

«Τους μήνες που ακολούθησαν από την πρώτη παρουσίαση της φανέλας, γίναμε αποδέκτες του τεράστιου ενδιαφέροντός σας , που ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την δυσκολία μας να ανταποκριθούμε στην ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση, αλλά και να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την συγκινητική σας ανταπόκριση σε αυτή την πρωτοβουλία μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε κομμάτια εμπειριών της αγαπημένης μας ομάδας που θα αγαπήσετε και θα επιθυμήσετε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

«Σε μια περίοδο που, τα οικονομικά (και όχι μόνο) προβλήματα προβάλλουν αξεπέραστα εμπόδια για τον καθένα μας, αποδείξατε με τον εμφατικότερο τρόπο ότι, πρωτοβουλίες με γνώμονα την αγάπη στην ομάδα και τον σεβασμό στην ιστορία της, στηρίζονται και αγκαλιάζονται, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Στον βαθμό που μας αναλογεί λοιπόν, σαν ένα μικρό κομμάτι της αγαπημένης μας ομάδας, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την δύσκολη προσπάθειά μας να αποκαταστήσουμε την EMPIRE στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΚ», αναφέρει η ανακοίνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.