Και το κυνήγι της σωτηρίας συνεχίζεται… Λεβαδειακός και Κέρκυρα παλεύουν να μείνουν στην κατηγορία και γνωρίζουν καλά πως οι μεταξύ τους αναμετρήσεις με αρχή αυτήν της 23ης αγωνιστικής (4/3) θα τους δώσει πολύτιμους βαθμούς και ελπίδες παραμονής. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Λεβαδειακός:

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνεχίζει τις διπλές αναμετρήσεις, καθώς στην 23η αγωνιστική θα υποδεχτεί την Κέρκυρα, ενώ τρείς μέρες (7/3) αργότερα θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας τεχνικός για το πρώτο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίσει στους -πολύ σημαντικούς- Λισγάρα και Ναπολεόνι, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

Κέρκυρα:

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες –αλλά με πολύ καλή ψυχολογία, ύστερα από τις δύο νίκες κόντρα στη Δόξα Δράμας- η Κέρκυρα θα ταξιδέψει στην έδρα του Λεβαδειακού με σκοπό να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει το κυνήγι της παραμονής.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια, δεν μπορεί να υπολογίσει στους Αγρίτη και Βέντσελ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα.

Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Βέντσελ είναι ανέτοιμος, λόγω της άδειας – δύο εβδομάδων- που είχε πάρει
για να μεταβεί στην Γερμανία για τη γέννηση του παιδιού του.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Όσμαν, Χαμπλ, Ερίθε, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μαρτίν, Τσίγκας, Καραλής, Μίχος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube